Team Dimension Data omarmt Cyclon SBR Inremmachine

Team Dimension Data omarmt Cyclon SBR Inremmachine

Oktoberfest-Ride-in-de-lichtstad-Niet-zonder-Cyclon-2

UCI Worldtourteam Dimension Data gebruikt nu ook de SBR Inremmachine van Cyclon voor het inremmen van de schijven en remblokken van haar fietsen. Net als vele andere teams rijdt de ploeg dit seizoen met schijfremmen in plaats van de traditionele velgremmen. Het geeft de renners meer remcomfort en remvermogen tijdens de training en de wedstrijd.

Nadat de eerste levering afgelopen najaar plaats vond, beschikt de ploeg binnenkort over maar liefst 3 machines. Hierdoor hebben zij de mogelijkheid om zowel op “service course” in Leusden als tijdens de wedstrijden en trainingskampen de fietsen optimaal te prepareren. Daarmee heeft Dimension Data een primeur. In de werkplaats van meer dan 250 dealers in Nederland, België en Duitsland is de Cyclon SBR Inremmachine al gemeengoed; in het wielerpeloton is Dimension Data het eerst team dat gebruikt maakt van de machine.

Met de SBR Inremmachine kan de mecanicien snel en nauwkeurig de remblokken op de schijven van een fiets inremmen. Dit is noodzakelijk om veilig te kunnen remmen met optimale remkracht. In slechts enkele minuten zijn zowel voor- als achterrem ingeremd. Voor de dealer is dit een aanzienlijk besparing op dure en schaarse arbeidstijd terwijl de machine een extra toegevoegde waarde is om zijn vakmanschap aan de consument zichtbaar te maken.

Team Dimension Data omarmt Cyclon SBR Inremmachine

Een bijkomend voordeel voor de dealer is dat hij zich hiermee kan onderscheiden van zijn online collega’s. Immers het is een dienst die alleen in de winkel kan worden geleverd. Een ideale kans om de fietser kennis te laten maken met andere producten en diensten in zijn showroom en werkplaats. De Cyclon SBR Inremmachine is geschikt voor racefiets, mountainbike en E-bike en iedere andere fiets met schijfremmen met een wielmaat tussen 20” en 29”.

Meer weten over de Cyclon SBR Inremmachine? Bekijk hem dan hier of neem contact met ons op!

Deel dit bericht