Oktoberfest Ride in de lichtstad? Niet zonder Cyclon!

Oktoberfest Ride in de lichtstad? Niet zonder Cyclon!

Ja, je leest het goed, 13 oktober was het eindelijk zover, de Oktoberfest Ride in Eindhoven. Een fietstocht georganiseerd door NL-Tourride voor tourfietsers van alle leeftijden. Maar met zeker één ding gemeen: allemaal gek van fietsen. Deze tocht had met de Intense (60km), Endurance (80km) en de Epic (110km) drie afstanden, die allemaal het mooie Brabantse landschap lieten zien. Deze drie afstanden samen met het geweldige nazomerweer waren het perfecte recept voor een geweldige dag en dat werd het!

Wij  stonden om 11 uur met onze bok en producten paraat om tourfietsers te helpen met hun laatste problemen. De vakkundigheid van onze mechaniciens Thomas, Wim en Rijko zorgde er uiteindelijk voor dat iedereen om 12 uur kon starten. Onze eerste missie geslaagd.

De start van de Oktober Ride

Het was duidelijk: iedereen had het er, net als wij, zin in.

Oktoberfest-Ride-in-de-lichtstad-Niet-zonder-Cyclon-2

Onderweg in de lichtstad

Onze service hield hier echter niet op. Na de start haastte twee van onze mecaniciens zich naar de tussenpunten in Eersel en Harmont-Achel, om ook daar onze servicepunten op te zetten en (on)fortuinlijke tourfietsers te helpen met opgelopen onderweg problemen.

‘’Wij zorgen ervoor dat alle tussenpunten bezet worden met onze servicepunten en de beste mecaniciens, om ervoor te zorgen dat zo goed als alle problemen opgelost worden en jij  jouw weg kan vervolgen’’

Ook onderweg waren een aantal problemen, van versnellingen en remmen die niet werkten tot een spaakbreuk, maar niks dat niet opgelost kon worden. Hierdoor konden uiteindelijk al deze tourfietsers met een gerust hart en een glimlach op hun gezicht hun weg vervolgen.

Deel dit bericht