De eerste Cyclon Ride, een groot succes!

De eerste Cyclon Ride, een groot succes!

Op 31 maart startte bij het hoofdkantoor van Cyclon in Schaijk de eerste Cyclon Ride. Vanaf de start en finish locatie, die omgebouwd was tot een gezellige fietsdorp met muziek, een terras, een pasta tent, Duitse worsttruck en natuurlijk de fietskleding en accessoires van Fietskledingvoordeel en het Cyclon Servicepunt, begonnen de ruim 600 deelnemers aan hun tocht.

De routes voerden de fietsers via de noordkant van de Maas naar uitdagende heuvels rond Groesbeek. Vervolgens naar Noord-Limburg langs de aspergevelden en daarna door de bossen van Zuidoost-Brabant. De 70 km rijders kwamen zo weer terug in Schaijk, terwijl de rijders van de 100 en 130 km een nog grotere ronde maakten.

De toerfietsers werden ondersteund door verschillende leden van de wielerploegen die door Cyclon worden ondersteund. Waaronder meerdere continentale amateurrenners, een damesteam en het juniorenteam van Wielerzone. Zo konden de rijders de eerste 30 kilometer schuilen achter de ruggen van de renners, waarna de laatst genoemden zelf ook een tandje bijzetten. Dit was volgens verschillende rijders een unieke ervaring.

Terug in Schaijk werden de fietsers met een Cyclon medaille onthaald door de ronde-missen van NL Tour Rides. Onder het genot van een heerlijke pastamaaltijd en een glas Kwaremont genoten de rijders, onder de inmiddels doorgekomen zon, na van de heerlijke fietstocht. Iedere deelnemer kreeg ook een mooie Cyclon geschenkbox als aandenken aan de tocht.

De organisatie was zeer te spreken over het hoge aantal deelnemers en de positieve verhalen van de fietsers. Het motiveert ons om de tocht ook in 2020 weer op de kalender te zetten. Daarbij zullen we in ieder geval een graveltocht aan de routes toevoegen. Houd onze site en ons Facebookkanaal in de gaten voor meer informatie!

Wielerploeg Cyclon RideStart Cyclon RideFinish Cyclon RIdeCyclon Ride genieten zon

Deel dit bericht