1e Cyclon Ride op 31 maart in Schaijk

1e Cyclon Ride op 31 maart in Schaijk

1e Cyclon Ride op 31 maart in Schaijk

Cyclon doet er alles aan ‘To keep your bike smiling! In de Cyclon Ride op 31 maart 2019 laten we niet alleen je fiets ‘smilen’ maar ook jou. NL Tour Rides en Cyclon verzorgen een perfecte seizoensstart. Vanuit Cyclon HQ in Schaijk rijden we door Oost-Brabant, Zuidoost Gelderland en Noord-Limburg en leggen we je de gehele dag flink in de watten. Schrijf in en krijg van Cyclon alvast een Cadeau Box met een paar mooie producten!

We zorgen ervoor dat je fiets op en top gereed is voor het seizoen. Onze Cyclon mekaniekers staan er klaar voor en na afloop kan je fiets in de Bike Wash. Er zijn drie afstanden waaruit je kunt kiezen: Intense (70 KM), Endurance (100 KM) en Epic (130 KM). Na afloop ben je van harte welkom op de gezellige finishmarkt. De klassieker Gent-Wevelgem kun je op groot scherm zien.Verder krijg je een eerste gratis biertje (of een ander drankje) en zijn er andere lekkernijen te verkrijgen.

Cyclon Trakteert alle deelnemers

Na afloop van de Cyclon Ride kun je een mooi geschenk van Cyclon ophalen. Een Cadeau Box waarmee je je fiets in de start van het seizoen kunt onderhouden. De Cyclon Cadeau Box bestaat uit:

Wax Lube (25 ml) – smeert
Instant Polish Wax (100 ml) – beschermt
Foam (100 ml) – reinigt
Winkelwaarde van € 14,50.

1e-Cyclon-Ride-op-31-maart-in-Schaijk-3

Wil je met een groep fietsvrienden of je wielerclubje deelnemen? Je kunt gezamenlijk met je fietsvrienden inschrijven vanaf 5 personen. Meer personen mag ook! Je krijgt een gereserveerde tafel waar je ’s ochtends een kop koffie of thee krijgt aangeboden en je eerste biertje (of ander drankje) bij terugkomst. Daarnaast profiteer je van de VIP Parking, een Express Check Inn en vooraf of na afloop ga je op de teamfoto.

Voor meer informatie over de routes of om in te schrijven check cyclonride.nl

Deel dit bericht