cyclon-schoonmaken

Schoonmaken

cyclon-smeren

Smeren

cyclon-beschermen

Beschermen

cyclon-onderhoud

Onderhoud

Wie is Cyclon

Als u een echte fanatieke fietser bent of iemand die alleen het beste voor zijn fiets wil, dan hebben wij de producten voor u!

Alle Cyclon producten zijn ontwikkeld uit passie voor de wielersports. We hebben een complete lijn met reinigings-, smeer-, bescherm- en onderhoudsmiddelen ontwikkeld speciaal voor de veeleisende gebruiker. We doen er alles aan ‘to keep your bike smiling!

Waarom Cyclon

Topkwaliteit
Alleen het allerbeste is goed genoeg voor uw fiets. En dan ook nog duurzaam en gebruiksvriendelijk.
Meest complete assortiment
Alle producten voor het onderhoud van iedere racefiets, moutainbike, e-bike of gewone fiets.
Innovatieve producten
De ontwikkeling van fietsen gaat razendsnel. Wij spelen in op de laatste trends om uw fiets in optimale conditie te houden.
Meer dan 35 jaar ervaring
De ervaring die onze ontwikkelaar hebben opgedaan in 35 jaar fietsonderhoud vind je terug in onze producten.

‘Keep Your Bike Smiling’

Laatste Nieuws

Cyclon is in 2019 de Bike Care supplier van het Metec Continental Cycling Team

Cyclon is in 2019 de Bike Care supplier van het Metec Continental Cycling Team

Het Nederlandse merk Cyclon dat al meer dan 30 jaar bestaat, ondersteunt de ploeg en de renners met alle [...]

Lees meer
Oktoberfest-Ride-in-de-lichtstad-Niet-zonder-Cyclon-1-355x200-2

Oktoberfest Ride in de lichtstad? Niet zonder Cyclon!

Ja, je leest het goed, 13 oktober was het eindelijk zover, de Oktoberfest Ride in Eindhoven. Een fietstocht georganiseerd [...]

Lees meer

Cyclon smeer- en onderhoudsproducten voor tweewielers

Bij Cyclon hebben we een passie voor het onderhoud van tweewielers. We hebben de meest complete- en kwalitatief hoogwaardige smeer- en onderhoudsproductlijn voor de tweewielermarkt in Europa. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van (race)fietsonderhoud is het ons gelukt om een hoogwaardige productlijn te ontwikkelen waarin u allerlei reinigings-, smeer-, bescherm- en onderhoudsmiddelen kunt vinden waarmee u uw geliefde tweewieler in topconditie kunt houden. Met innovatieve producten zoals de biologisch afbreekbare ontvetter Cyclon Bionet, Wax Lube en All Weather Lube in ons assortiment kunt u de beste onderhoudsproducten voor uw mountainbike (mtb), racefiets- en gewone fiets in huis halen. De Cyclon producten zijn ontwikkeld uit passie voor de wielersport en worden dan ook gebruikt door professionele wielerploegen om de racefietsen te onderhouden en te herstellen. Onze producten zijn daarom zeer geschikt om uw eigen (race)fiets of mountainbike mee te onderhouden.

De beste onderhoudsproducten voor uw (race)fiets

Het onderhouden van uw racefiets, mountainbike- of normale fiets hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn en met de onderhoudsproducten- en smeermiddelen van Cyclon kunt u dit zelf uitvoeren. Door regelmatig onderhoud te plegen aan uw tweewieler is het mogelijk om de levensduur te verlengen en het fietscomfort te verhogen. Door te kiezen voor de onderhoudsproducten van Cyclon bent u ervan verzekerd dat u kwaliteit in huis haalt. We hebben onder andere producten om uw fietsketting mee te smeren en om uw schijfremmen mee schoon te maken. Door uw fiets goed te onderhouden voorkomt u slijtage en corrosie en hierdoor kunt u de levensduur van uw fiets verlengen. Houd uw mountainbike, racefiets- en gewone fiets in topconditie met de onderhoudsproducten- en smeermiddelen zoals onze rem reiniger, ketting ontvetter, en kettingspray.

Complete productlijn voor wielrenner- en mecanicien

Als mecanicien van een professionele wielerploeg wordt er dagelijks gesleuteld aan dure racefietsen en daarom is het belangrijk dat er gebruikt wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardige onderhoudsproducten- en smeermiddelen. De Cyclon productlijn bevat kwalitatieve producten zoals Dry Lube, Instant Polish Wax en Bionet die zeer geschikt zijn om professionele racefietsen mee te onderhouden. De racefietsen van wielrenners moeten in topconditie zijn om tot de beste prestaties te kunnen komen en onze producten kunnen hiervoor ingezet worden. Bekijk de complete productlijn van Cyclon en maak een keuze uit onderhoudsproducten- en smeermiddelen van topkwaliteit.