cyclon-schoonmaken

Schoonmaken

cyclon-smeren

Smeren

cyclon-beschermen

Beschermen

cyclon-onderhoud

Onderhoud

Wie is Cyclon

Als u een echte fanatieke fietser bent of iemand die alleen het beste voor zijn fiets wil, dan hebben wij de producten voor u!

Alle Cyclon producten zijn ontwikkeld uit passie voor de wielersports. We hebben een complete lijn met reinigings-, smeer-, bescherm- en onderhoudsmiddelen ontwikkeld speciaal voor de veeleisende gebruiker. We doen er alles aan ‘to keep your bike smiling!

Waarom Cyclon

Topkwaliteit
Alleen het allerbeste is goed genoeg voor uw fiets. En dan ook nog duurzaam en gebruiksvriendelijk.
Meest complete assortiment
Alle producten voor het onderhoud van iedere racefiets, moutainbike, e-bike of gewone fiets.
Innovatieve producten
De ontwikkeling van fietsen gaat razendsnel. Wij spelen in op de laatste trends om uw fiets in optimale conditie te houden.
Meer dan 35 jaar ervaring
De ervaring die onze ontwikkelaars hebben opgedaan in 35 jaar fietsonderhoud vind je terug in onze producten.

‘Keep Your Bike Smiling’

 • 0 out of 5
  Cyclon Borstelset

  Complete borstelset met zes borstels speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de fiets.

   27.95
 • 0 out of 5
  Assembly Paste Tube – 150ml

  Cyclon® Assembly Paste voor monteren van niet bewegende onderdelen die onder zware drukbelasting kunnen staan.

   14.95
 • 0 out of 5
  Wax Lube – 125ml

  Cyclon® Wax Lube is een droog smeermiddel op basis van parafine en P.T.F.E. Heeft een vuilafstotende werking en blijft lang door smeren.

   10.95
 • 0 out of 5
  Instant Polish Wax – 250ml

  Cyclon® Instant Polish Wax zorgt voor een snelle en efficiënte reiniging van de vuile oppervlakten. Beschermt uw lak, chroom, carbon, aluminium, rubber en
  en kunststof en geeft deze een nieuwe glans. Tevens geschikt voor matte laklagen, deze blijven mat.

   9.95
 • 0 out of 5
  Bike Cleaner Triggerspray – 750ml

  Cyclon® Bike Cleaner voor het reinigen van hardnekkige vervuiling zoals modder, lichte olie aanslag en overige dagelijkse vervuiling.

   9.95
 • 0 out of 5
  Bionet Chain Cleaner – 1000ml

  Cyclon® Bionet voor het reinigen van ketting, crankset, vork, banden, stuur, zadel, wielen, derailleur, spaken, remmen en kabels.

   12.50

Laatste Nieuws

E-Bike

4 stappen om langer plezier te hebben van je E-Bike

Over het onderhouden van een E-Bike is nog weinig te vinden. Daarom hierbij een stappenplan om ervoor te zorgen [...]

Lees meer
Ketting smeren

Het smeren van je fietsketting, wanneer gebruik je welke smeermiddel?

Je hebt het allicht een keer gehoord: het irritante geluid van een piepende en krakende ketting. Ondanks dat dit [...]

Lees meer
Start Cyclon Ride

De eerste Cyclon Ride, een groot succes!

Op 31 maart startte bij het hoofdkantoor van Cyclon in Schaijk de eerste Cyclon Ride. Vanaf de start en [...]

Lees meer

Cyclon smeer- en onderhoudsproducten voor tweewielers

Bij Cyclon hebben we een passie voor het onderhoud van tweewielers. We hebben de meest complete- en kwalitatief hoogwaardige smeer- en onderhoudsproductlijn voor de tweewielermarkt in Europa. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van (race)fietsonderhoud is het ons gelukt om een hoogwaardige productlijn te ontwikkelen waarin u allerlei reinigings-, smeer-, bescherm- en onderhoudsmiddelen kunt vinden waarmee u uw geliefde tweewieler in topconditie kunt houden. Met innovatieve producten zoals de biologisch afbreekbare ontvetter Cyclon Bionet, Wax Lube en All Weather Lube in ons assortiment kunt u de beste onderhoudsproducten voor uw mountainbike (mtb), racefiets- en gewone fiets in huis halen. De Cyclon producten zijn ontwikkeld uit passie voor de wielersport en worden dan ook gebruikt door professionele wielerploegen om de racefietsen te onderhouden en te herstellen. Onze producten zijn daarom zeer geschikt om uw eigen (race)fiets of mountainbike mee te onderhouden.

De beste onderhoudsproducten voor uw (race)fiets

Het onderhouden van uw racefiets, mountainbike- of normale fiets hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn en met de onderhoudsproducten- en smeermiddelen van Cyclon kunt u dit zelf uitvoeren. Door regelmatig onderhoud te plegen aan uw tweewieler is het mogelijk om de levensduur te verlengen en het fietscomfort te verhogen. Door te kiezen voor de onderhoudsproducten van Cyclon bent u ervan verzekerd dat u kwaliteit in huis haalt. We hebben onder andere producten om uw fietsketting mee te smeren en om uw schijfremmen mee schoon te maken. Door uw fiets goed te onderhouden voorkomt u slijtage en corrosie en hierdoor kunt u de levensduur van uw fiets verlengen. Houd uw mountainbike, racefiets- en gewone fiets in topconditie met de onderhoudsproducten- en smeermiddelen zoals onze rem reiniger, ketting ontvetter, en kettingspray.

Complete productlijn voor wielrenner- en mecanicien

Als mecanicien van een professionele wielerploeg wordt er dagelijks gesleuteld aan dure racefietsen en daarom is het belangrijk dat er gebruikt wordt gemaakt van kwalitatief hoogwaardige onderhoudsproducten- en smeermiddelen. De Cyclon productlijn bevat kwalitatieve producten zoals Dry Lube, Instant Polish Wax en Bionet die zeer geschikt zijn om professionele racefietsen mee te onderhouden. De racefietsen van wielrenners moeten in topconditie zijn om tot de beste prestaties te kunnen komen en onze producten kunnen hiervoor ingezet worden. Bekijk de complete productlijn van Cyclon en maak een keuze uit onderhoudsproducten- en smeermiddelen van topkwaliteit.